Dårlig start

Etter å ha vunnet serien i fjor var Briserne en selvskreven favoritt i årets bedriftsserie i Tromsø. De ble rost opp i skyene av lokalpressen og det var opprettet egen fan klubb.
Det var tilfelle helt til de spilte sin første kamp mot Penge Storm.

Kampen
Før kampen startet så det ut til at Flau Bris skulle vinne kampen. De ledet overlegent med antall oppmøtte spillere. Penge Storm hadde kun 6 spillere mens Flau bris hadde hele 8. Det viste seg at det ikke var antallet spillere som skulle avgjøre hvem som vant basketkampen.
Kampen startet med en tydelig nervøs gjeng Bris spillere. Skuddene satt løst hos begge lag, men det var bare Penge Storm som hadde uttelling.

Penge Storm hadde stor treffprosent hos sine kvinnelige spillere samt en egen versjon av Dirty Trick i Tromsø Storm sin tidligere trener Jeff Lange. Hans rutinerte forsvarsspill forstyrret det tydelig frustrete Flau Bris laget.

Briserne spilte så dårlig at selv fan klubben pakket sakene og skal visstnok ha kontaktet Tromsø Storm.
Duskedamene som var fast inventar på alle Bris kampene i forrige sesong unnlot å møte opp. Det er uvisst hvorfor. Onde tunger vil ha det til at de har funnet et bedre lag å heie på, men dette er ikke bekreftet fra noe hold.

Pressekonferansen
På pressekonferansen etter kampen ble det bekreftet at tapet kom som en følge av dårlig forsvarsspill og nerver. Hadde Thor Dirty tricks Nymo vært med i dag hadde vi sikkert vunnet kampen sa en av spillerne.

Flau Bris er ikke selvskrevne favoritter mere, de har kun levd opp til navnet sitt.

Merk :
Alle Bris spillerene er oppfordret til å gå på Tromsø Storm kampen søndag 28/10 klokka 1600 i tromsøhallen for å se hvordan skikkelig basket skal spilles.