Flau Bris sin store vennlige kjempe

Etter at fjorårets center-forward Bjørnar Paulsen meldte overgang til et unevnt lag på vestlandet, så det lenge mørkt ut for FB sin frontcourt. Nyheten om at Thomas Lindgård var tilbake gjorde nok derfor at mange Flau Bris fans trakk et lettelsens sukk.

Flau Bris egne store vennlige kjempe (SVK) Thomas Lindgård har meldt sin ankomst i Flau Bris sin stall etter forrige års utenlandsopphold. Med sine nesten 3 meter og 210 kilo, utgjør han stort sett hele FB sin frontcourt alene når han er på banen. Etter at fjorårets frontcourt, Bjørnar The exterminator Paulsen, valgte å ta overgang til et unevnt lag på vestlandsområdet, ser det ut til at FB er berget under kurven i år også.

Lindgård som lenge var motstandernes store skrekk i forskjellige divisjoner for det gamle storlaget til Varden, ser frem til å gi alt for FB i årets sesong. Æ like ikkje småkryp! kommenterer han villig på spørsmål om hvordan han klarer to-siffret i både blokk og retur statistikkene i stort sett hver eneste basketballkamp han har spillt. Lindgård som går under intern-navnet Hulken på Flau Bris sine treninger, har i tillegg til sin størrelse et skudd som får Shaquille O’Neill og NBA’s big men til å virke som amatører. Æ ser ikkje nåkka vits i å skyte utførr kurven sir FB sin sympatiske kjempe, når han blir bedt om å kommentere treffprosenten sin. Vi må vel si oss enige i at dette er et godt poeng.

For Flau Bris lover det godt at Lindgård er tilbake i Tromsø, og vi håper at han ikke forsvinner til utlandet før serien er ferdigspilt i år. Ledelsen i FB har bedt utenlandske proffklubber frede Lindgård denne sesongen, så han får konsentrert seg om jobben han skal gjøre her hjemme. Politisk talsmann i klubben Thor Malnes sier til FBN at Hvess di derran sloghauan i NBA kjem å lukte på han Thomas i år, så skal dem få med mæ personli å gjøre! Vi stoler på at dette er advarsel god nok, og ser en lys framtid i møte med FB sin nye frontcourt.