Helgens helter er tilbake

Denne helgen dro 8 helter til Idrettens hus i Narvik for å spille mot Narvik, Harstad og Varden samt lete etter helten Zorro.

Flau Bris vs Narvik

Lørdagens første kamp mot Narvik ble unødvendig spennende da Briserne ikke klarte å spille skikkelig basket før tredje omgang startet. Kampfakta
Periode resultat
1. 25 – 23
2. 23 – 18
3. 21 – 11
4. 21 – 9
Sannsynligvis var spillerne redusert etter flere timers kjøring fra Tromsø. Per og Jim hadde kjørt ens ærend for å spille kun to kamper og deretter returnere til Tromsø samme dag. For denne innsatsen fortjener de plass i heltegalleriet vårt.

4. 17 – 30
Kampen mot Harstad var brisernes andre lørdag og heltene var klare til å gjøre en innsats. 1. og 2. periode holdt vi følge med de. Til halv tid var resultatet 32 – 36, et resultat som tilsa at muligheten til å knuse seigmennspiserne fra Harstad fortsatt var reell. 3. periode kollapset briserne fullstendig i forsvar og Harstad hadde økt ledelsen til 48 – 65 mye pga god 3-poengs skyting. I 4. periode fortsatte de med god skyting og ente opp med hele 10 stk 3-poengere i denne kampen mot våre 3.
Kampen endte på stillingen 65 – 95.

Kvelden ble brukt til restitusjon med pizza og øl på Pizza Napoli (eller var det Pizza Milano). Bilder fra denne seriehelga finner dere på bildegalleriet, tredje seriehelg.

Varden vs Flau Bris

Kampfakta
1. 15 – 9
2. 8 – 14
3. 11 – 16
4. 8 – 9
Søndagens kamp mot Varden var en kamp briserne hadde regnet med de kom til å bli nedsprunget da vi kun var 6 spillere, og ganske riktig sprang Varden oss til tider i senk. I andre periode klarte vi å senke tempoet til et nivå hvor gamle helter fungerer. Pauseresultatet ble på hederlig 23 – 23 og vi så muligheten til å dra i land seieren bare vi spilte rutinert og tålmodig. 3. periode ble en periode med kraftig redusert tempo og lange angrep samt hardt forsvar fra Flau Bris sin side, noe som resulterte i at Lars Olav ble utvist med fem feil. Når siste piste periode startet var stillingen 34 – 39 og Varden trodde nok at dette skulle de klare å ro i land, de spilte tross alt mot 5 spillere som ikke hadde noen mulighet til å foreta spillerbytte. Hadde Varden spilt litt taktisk hadde de økt tempoet, men de fulgte brisernes behagelige tempo og dro dermed ikke nytte av de 5 treningene de har ukentlig sammenlignet med vår ene trening. Da det gjensto 2 minutter ledet Varden med to poeng, men briserne spilte såpass bra forsvar at seieren var et faktum. Etter denne kampen ble det klart at Zorro er tilbake.
Kampen endte på stillingen 47 – 48.