Styret

Styret er løst sammensatt av spillere fra klubben og er ikke særlig aktiv på møtefronten. Tror faktisk styret kun har hatt ett møte hvor medlemmene har møtt opp fysisk og det var i forbindelse med planlegging av turneringen Tromsø Cup i 2006. Styret løser de fleste problemer med personlig oppmøte på trening eller via e-post, noe styremedlemmene tydeligvis er veldig fornøyde med.

Kjell Løvold

kjell_loevold_articlethumbnail

Oppgave: Kasserer og nestleder/styremedlem
Kjell har vært dommer i en mannsalder og dømt over 1000 seriekamper, men er til tross for det en habil basketballspiller som ikke henger seg opp i bagateller. Han er en av ildsjelene som ble meldt (u)frivillig til å stifte klubb høsten 2004 og havnet dermed i styret. Hans oppgave i styret er bl.a deltagelse i klubbens hardtarbeidende etiske komitee samt sjef for Kommunikasjon over digitale flater.

Frode Tobiassen

Frode Tobiassen

Oppgave: Styremedlem
Frode er nytt styremedlem etter at Stig Ole Olsen avsluttet sin lange og trofaste styremedlemsperiode. Frode er fra Harstad, men tross alt en habil basketballspiller med forkjærlighet for skudd fra mellomdistanse.  Frode er med på sin åttende sesong for oss og er å anse som en del av den harde kjernen og tradisjonsbærer i klubben.

Hans-Henry Jakobsen

hans-henry

Oppgave: Leder
Hans-Henry er den som tok et tak og startet laget Flau Bris og senere Flau Bris Basketballklubb. Har selvfølgelig vært med siden oppstarter i det herrens år 2000. Fungerer som oppmann, tilrettelegger, webmaster osv og er fortsatt leder for denne herrrlige klubben.