Referat fra årsmøte i Flau Bris 2006

Årets årsmøte til Flau Bris Basketballklubb ble holdt fredag 3. juni hvor mange viktige saker ble tatt opp.
Oppmøtet var historisk høyt og stemningen likeså.

Dag: Fredag 2. juni 2006
Sted: Knausen 2
Tidspunkt: 20.00->

Tilstedet var følgende stolte medlemmer som alle hadde fulle rettigheter: Tor Malnes, Eirik Malnes, Mads Olsen , Tore, Hans-Henry, Stig Ole Olsen, Tormod, Lars Olav, Alexander, Tor Hågen Nymo og Kjell Løvold. Lars Børge Rognlid deltok fra pkt. 03/06.

Saksliste

01/06 Godkjenning av innkalling og dagsorden

Det var ingen kommentarer til innkallingen og dagsordenen slik den foreligger, og den ble således vedtatt.

02/06 Valg av referant og ordstyrer

Referent: Kjell Løvold
Ordstyrer: Stig Ole Olsen

03/06 Gjennomgang av økonomi

Det framlagte regnskapet med kontooversikt ble grundig diskutert av årsmøtet. Spesielt ble en utestånde fordring ovenfor Tromsø Storm Ungdom grundig diskutert. Det ble vedtatt å gjennom gruppepress drive å pushe de av våre medlemmer for som sitter i styret i Tromsø Storm Ungdom…. Lars Olav og Hans-Henry her må dere ta tak…..d?

Det ble diskutert litt omkring utlegg av dommerhonorarer i inneværende sesong. Bla har Hans-Henry lagt ut for en del kamper i år; og neste års styre ble pålagt å gjøre opp dette med Hans-Henry. Andre som har lagt ut for dommere i år uten å få dette refundert oppfordres til å melde seg.

Regnskapet ble godkjent med de ovenstående kommentarer.

04/06 Valg av kasserer

Forrige sesongs kasserer er blitt kassert. Det var enighet om at vi trengte noen til å hjelpe Hans Henry med pengeflyten i Flau Bris. Forsamlingen oppfordret en de oppmøtte til å stille med en hjerneskarp kandidat.

Etter en del innbitte forhandlinger ble Stig Ole Olsen valgt til kasserer for kommende sesong.

05/06 Videre satsning, kretsspill

Nivået på aktiviteten i foreningen vår ble tatt opp til allmen diskusjon. Spesielt ble manglende vilje til å dra på bortekampene diskutert.

Det ble foreslått å legge opp til mer sosial profil omkring reisene for at kanskje flere vil kunne prioritere å dra bort. Hva med å legge opp til overnatting i forbindelse med reiser etc. Målsettingen om å klare å stille med min. 7 spillere til hver kamp ble applaudert av årsmøtet.

Hvordan vil kampoppsettet for kommende sesong være? Regionleder Lars Børge Ronglid kunne på det nåværende tidspunktet ikke si noe sikkert om dette, men åpnet for innspill på temaet.

Vårt innspill til Region Nord på hvordan serien bør legges opp til mer helgebasert serie slik at antall reiser blir holdt til færrest mulig.

Årsmøtet oppfordrer medlemmene til å i større grad prioritere planlegging i forhold til hjemmesituasjonen slik at vi får flere med på kampene.

06/06 Framtiden til Tromsø Cup

Årets turnring var et forsøk på å blåse liv i tradisjonen med årlig turnering.

Evaluering av årets turningen kan kort sagt oppsummeres med manglede fokus og dårlig ansvarsfordeling. Hans Henry måtte steppe inn og berge arrangementet.

Erfaringen var dog at arrangementet var en positiv opplevelse. Tilbakemeldinger fra deltagere har vært udelt positive. En uformel votering på årsmøtet gav som resultat at samtlige ønsker at turneringen skal videreføres.

Neste års turnering? Skal vi utvide antall årsklasser – evntuelt utvide til å invitere hele landsdelen? Hva er egentlig målsettningen til turneringen? Hvem ønsker å arbeidet med arrangementet?

Hva må forbedres til neste år?

  • Arbeidet med å skaffe sponsorer må startes tidligere.
  • Arbeidet med å profilere turneringen må også vektlegges.
  • Antall dommere var et problem, men bla Lars Olav mente at det kunne løses med å dra inn aspirantdommere fra Tromsø Storm Ungdom.
  • Hva med kombinere dommerkurs i forkant med evntuell praksis for kandidatene i turneringen?

Turneringskomitee: Hans-Henry, Alexander (leder), Lars Olav, Kjell (dommere) og Tormod.

07/06 Er vi for lite sosiale?

En av våre nyrekruterte medlemmer Joerg har gitt et innspill på at vi er for lite sosiale. Er vi enig? Skal vi forsøke å få til en jevnlig frekvens av sosiale arrangement?
Stig Ole lanserte ideen med å reise til USA for å komme oss på NBA kamp. Litt sparing og planlegging; så får vi til det meste? Det var litt interesse for dette blandt årsmøtets deltagere.
Stig Ole tar iniativ til dette. Hva med fellesvisning av NBA Finalen?

Årsmøte oppfordert medlemmene til å ta flere iniativ til sosiale sammenkomster.

08/06 Evaluering av årets sesong

Årets sesong ble en gedigen nedtur for de seiersvante Briserne. Dog en vellfortjent andreplass i serien må kunne sees på som en prestasjon da vi på et litt tidligere tidspunkt i sesongen lå langt dårligere plassert.

Årsmøtet gav en lang og varm applaus til spillernes innsats i årets serie.

Medaljer for årets serie ble utdelt i en egen sermoni til de av medlemmene som ikke allerede hadde fått den. Region Nord stilte med to represententer som forestod utdelingen; Lars Børge og Lars Olav.

09/06 Diverse

  • Mer aktivitet på foreningens hjemmeside? Hva med å gjøre mere på hjemmesiden. Utvide tilbudet av salgsobjekter? Hva med en spalte på skadede spillere? HelseIndex?
  • Premieskap i Tromsøhallen? Sette pokalen vår i synlig skap i Tromsøhallen?

Møtet ble avsluttet klokken 22.00

Etter møtet ble det konsumert betydelig mengder øl, video fra en av årets kamper ble vist……….og alle var glade!

2.6.06

Referent:
Kjell L.

label