Tap, tap og atter tap

Siste serierunde for sesongen 2006/2007 ble ei forferdelig forestilling sett med Bris øyne. Det begynte allerede fredagen da det atter en gang kom justert kampoversikt. Der var vi satt opp med å spille 4 kamper samt dømme 3 kamper. Mange telefoner ble tatt for å få fylt navn på alle oppgaver som skulle dekkes.

Lørdag

Tromsø Storm Ungdom

Lørdagen begynte vi med å spille mot Tromsø Storm Ungdom, et lag vi tidligere har temmet greit, men det var ikke tilfelle denne helga. Vi traff ikke på enkle lay-ups og skuddene ville ikke i kurven. Det hele endte med tap. Resultatet har jeg ikke da kampskjema forsvant under søndagens siste kamp.

Varden vs Flau Bris

Deretter spilte vi mot et “stjernespekket” Vardenlag med BLNO spillerne Dennis Ogalla Johansen, Ole Kristian Aars og Jostein Løhr Hauge deltok. Kampen endte med resultatet 74-56 etter en hederlig innsats fra alle spillerne.

Søndag

Tromsø Ravens vs Flau Bris

Kampen mot Tromsø Ravens ble avlyst da de ikke klarte å stille mannskap. Vi vant dermed denne kampen på Walk Over 0-20.

Flau Bris vs Bardu

På denne kampen møtte det hele 6 spillere og en av de måtte forlate oss etter halv tid. Kampen bar preg av tunge Bris bein og tidvis dømming. Stemningen var amper til tider og dommerne hadde nok mest lyst til å gjemme seg under en stein. Kampen endte på stillingen 41-57 og dermed var helgens tredje tap en realitet.

Bronsen røk

Hadde vi vunnet kampen mot Bardu kunne vi ha vunnet bronse i årets serie avhengig av resultatet i kampen Tromsø Ravens vs Tromsø Storm Ungdom (mener jeg å huske). Ut i fra det lave deltagerantallet blant våre spillere denne helga så burde vi sterkt vurdere om videre seriespill virkelig er noe vi vil fortsette med. Dette er en sak som vil bli tatt opp på årsmøtet.