Seriemester på første forsøk

Flau Bris hadde tre kamper denne helga før serien var ferdigspilt. Lite visste de om muligheten til å vinne nordnorsk 2. divisjon.

Harstad vant ikke serien pga de hadde benyttet seg av spillere som ikke hadde betalt lisens. Som straff ble de fratatt de poengene de hadde klart klart å samle ved seriehelga i Narvik, totalt 6 poeng. Varden hadde dermed muligheten til å vinne serien men de klarte å tape for Harstad (?), dermed var seieregullet et faktum for Flau Bris.
Gratulerer til alle dere som har gjort en innsats for at klubben faktisk ikke har hatt en eneste walk over i vår første sesong i nordnorsk 2. divisjon.

Premieutdeling

Det var premieutdeling etter endt serie søndag kl 18, men pga “omstendigheter” var det kun spillerne Lars Børge og Lars Olav som var til stede og mottok medaljer.

4. 9 – 18

Briserne startet som vanlig svakt i sin første periode og ledet kun med to poeng. Andre periode gikk straks mye bedre etter å ha fått korrigert og samkjørt spillerne. Resten av kampen forløp uten særlige overraskelser.

4. 18 – 12

Kampen begynte senere enn planlagt da Storm B hadde problemer med å stille nok spillere, men de klarte til slutt å stable sammen et lag på 7 spillere. Briserne tok tradisjonelt sett ledelsen etter første periode og slapp den aldri utover i kampen. Storm B fikk hjelp av superveteranen Ørjan Hansen utover i kampen, noe som medførte at de hadde en person som tok styringen. Forresten så klarte Ørjan også å score en 3-poenger fra egen kurv 1 sekund før slutt på tredje periode. En bragd han selv mente var verdt minst 30-40 poeng og dermed ville sikret Storm B seieren. Resultatet etter kampen kunne vært styggere hadde det ikke vært for hans innsats.

4. 19 – 17

Helgens siste og kanskje mest spennende kamp ble spilt mot TSI. Briserne spilte bra de to første periodene og ledet betryggende, men innsatsen avtok og etter 3. periode var TSI kun 10 poeng bak. 4. periode trygget Briserne seieren ved å spille rutinert og vant velfortjent sin siste seriekamp. Eneste skåret i gleden ved denne kampen var at Vladimir fikk seg et stort kutt over venstre øye ett minutt før kampslutt.
Kampen endte på stillingen 49 – 61.

Resultater helga 16-17. april