Spilte mot eliteserieveteraner

Flau Bris satte sine spor i Narvik tredje seriehelg da de spilte mot Narvik, en kamp som forøvrig endte på stillingen 90-61. Den lokale pressen i Narvik representert ved avisa Fremover har skrevet en artikkel om en den 13 år gamle Martin Megård, en Narvikspiller, og hans debut mot eliteserieveteraner.

De begynner artikkelen med å beskylde samtlige Flau Bris spillere for å kunne være faren til den 13 år gamle Narvikspilleren Martin Megård, noe som er helt uhørt sier spiller Thor-Hågen. “Da æ spilte på toppnivå opptredte æ profesjonelt, både på og utenfor banen. Likeså i dag, så denne artikkelen er skrevet kun for å lage store overskrifter. Videre vil æ bare si det at det er jo alltid hyggelig å bli omtalt som eliteserieveteranspiller”.Redaksjonen klarte i går kveld ikke å få tak i noen av de andre spillerne på FB for en kommentar.

Vi skal ikke henge oss opp i detaljene angående farskapet til gutten. Vi ønsker gutten lykke til videre med sitt spill og du skal ikke se bort i fra at briserne igjen vil spille mot Narvik og da blir det atter en mulighet for han til å score poeng.

Du finner en uhildret versjon av hele artikkelen her.