Le Petit Malle!

For de av våre lesere som kan språk så vil de fleste allerede ha skjønt at Eirik Malnes, også kjent som Lille-Malle i FB miljøet, er en riktig råtass. Hans særegne ingen-skrupler taktikk, og ingen-nåde forsvarsteknikk gjorde han snart til en profil på årets FB-lag.

Mal betyr som kjent slem på spansk, og malle betyr hammer på fransk, og Eirik ser ikke ut til å gjøre skam på tilnavnet sitt. Ingen skal si at han er slem av natur, tvert i mot, han har ofte blitt observert i å gjøre gode gjerninger og er en likende person til alle som kjenner han, men hans alter ego lille malle gjør kort prosess på motstandere på basketballbanen.

Når æ feile noen, så forblir dem feila flirer Eirik i en kommentar til FB Newsweek. Den unge, sympatiske mannen som i sitt sivile og forholdsvis rolige liv er doktor i astrofysikk, har tent ilden i den mer brutalt anlagte delen av FB fansens hjerter. Når hammeren slår til på parketten for FB, så skjer det som regel til stor jubel fra den delen av FB fansen som kommer til kampene ikledd hockeymasker og beskyttelsesutstyr. Om dette er vanlig for akademikere innen fysikk hadde professor Stephen Hawking ved Universtetet i Cambridge dette å si: Fysikere vet nok bedre enn folk flest, hvor lite som skal til, og ved hvilke vinkler man lettest kan knekke motstanderens bein i idrettsulykker. Om Hawkings rullestolsituasjon skyldes et møte med unge Hr. Malnes ville professoren ikke kommentere.

I motsetning til sin berømte bror, Thor Air Malnes, er Eiriks forsvarsspill og kjappe kutt gjennom feltet det første man legger merke til. Hammeren er uten tvil FBs dårligst skjulte hemmelige våpen ettersom alle vet, motstanderne inkludert, at hvis noen av motspillerne begynner å yppe og score masse poeng mot Flau Bris, så blir det hammerens jobb å stoppe denne spilleren. Og dette gjør han som regel ganske effektivt!

Lille Malles Mr Hyde rutine viste seg tydelig i siste kamp, da han herjet med motstanderne i hele første omgang, og bestemte seg for å stikke av med drakten sin i ren trass mot FB’s autoritære leder Skilpadda Jakobsen da kampen var slutt. I en kommentar til FB Newsweek prøver Jakobsen å dysse hele saken ned, ved å si at Alle lag har godt av å ha en spiller som Lille-Malle. Han gjør veg i vellinga førr å si det sånn. Drakten e det siste vi tenke på etter en sånn kamp. ” han presiserer også at hvis noen andre stikker av med draktene sine etter kamp så blir det bråk!

Vi i FB Newsweek ønsker den lille hammeren velkommen til stjernegalleriet i Flau Bris.

Merk :
Artikkelen er oppdatert med et bilde av Lille Malle i aksjon hos sin forrige arbeidsgiver