Referat fra årsmøtet Flau Bris Basketballklubb 2011

 

Tidspunkt Kl. 20:30
Sted: Yonas Pizzeria og Catering
Til stede Antoine “Longfinger” Durdek, Bruno “Freshman” Cardey, Frode “Konomen” Tobiassen, Hans-Henry “Skilpadda” Jakobsen, Karl Kristian “Malone” Hansen, Kjell “Dommer’n” Løvold, Lars “Lille Lars” Holtedahl, Paul Renè “Swedish Chef” Aronsen, Stig Ole “No Knees” Olsen, Thomas “Olsen Twin #1” Norbye Olsen, Truls “Olsen Twin #2” Norbye Olsen og Clemet Collet (uten stemmerett).
Referent Karl Kristian “Malone” Hansen

Sak 01/11 – Godkjenning av innkalling og dagsorden

Sak godkjent: ingen protester.

Sak 02/11 – Valg av referent og ordstyrer

Sak godkjent: Karl Kristian ble valgt som referent og Hans-Henry som ordstyrer.

Sak 03/11 – Gjennomgang av økonomi

Klubbens økonomi ble lagt frem av Stig Ole.
Klubben gikk med et overskudd på 7.442 kroner denne sesongen. Klubbens kapital nå på 30.106 kroner.
Innspill: Undersøke bedre rentebetingelser
Sak godkjent.

Sak 04/11 – Årsmelding

Hans-Henry informerte utrolig kort om at styret har hatt sitt første styremøte siden laget og klubben ble startet. Vi har hatt 28 betalende medlemmer som har gitt et relativt bra oppmøte på trening gjennom sesongen. Alt står bra til med klubben.
Sak godkjent.

Sak 05/11 – Kontingent neste år

Neste års kontingent ble bestemt til å være det samme som i år, dvs 500 kroner. Dersom vi skal spille i en eventuell byserie vil det komme et tillegg på kontingenten som skal dekke de utgiftene.
Stig Ole betaler ikke medlemskontingent så lenge han bare fortsetter som styremedlem med ansvar for økonimi. Dersom han skal trene betaler han kontingent på lik linje med de andre spillerne.
Sak godkjent.

Sak 06/11 – Valg av nytt styremedlem

Stig Ole fortsetter som styremedlem så da ble det ikke behov for nytt styremedlem.
Sak godkjent.

Sak 07/11 – Endre klubbens statutter §8 Oppløsning

En del av statuttens tekst ble endret fra “Ved Flau Bris Basketballklubbs opphør tilfaller nettoformue og rettigheter til medlemmene, hvis ikke avviklingsmøtet bestemmer noe annet” til “Ved Flau Bris Basketballklubbs opphør tilfaller nettoformue og rettigheter til Kirkens Bymisjon i Tromsø.”
Sak godkjent.

Sak 08/11 – Evaluering av sesongen

Det ble tatt en runde rundt bordet slik at alle fikke si ha de mente og de fleste var fornøyde med opplegget. Ett forslag som kom frem var at det er ønskelig at medlemmene møter opp presis til trening slik at man kan begynne trene når treningen starter. På den måten vet man også hvor mange utenforstående spillere man kan skal la få lov til å trene i lag med oss.
Sak godkjent.

Sak 09/11 – Delta på turnering neste sesong?

Det er interesse for både å delta på ei turnering våren 2012 samt å delta på en byserie. Deltagelse i en eventuell byserie krever at deter minimum 9 spillere som forplikter seg til å spille kamper. Stig Ole meldte seg frivillig til å være coach dersom det var ønskelig.
Styret fikk i oppgave å sjekke nærmere begge mulighetene og informere om dette på e-post til spillerne. Det tas en avgjørelse på deltagelse i byserie etter sommeren.
Sak godkjent.

Sak 10/11 – Diverse tjafs

Stig Ole jobbet i vår med å få på plass et tilbud på treningstøy, men utvalget var dårlig. Han fortsetter jakten og vil presentere et tilbud til spillerne etter sommeren.
Sak godkjent.

label,