Flau Bris arrangerer historiens første julebord

Flau Bris arrangere historiens første julebord og det er allerede seks deltagere som har meldt seg på. Julebordet arrangeres i god Flau Bris regi og vil være en uhøytidelig sammenkomst med godt humør hvor historiene sitter løst, dvs noe ala opplegget på treningene våre. Styret har også noen planer om prisutdeling, men dette vil det evt. komme mer info om etter hvert. Nettbasert avstemming i de forskjellige kategoriene vurderes…

Tid: Fredag 5. desember 2008 fra kl 20 og utover
Sted: Holtvegen 25, hjemme hos Stig Ole
Pris: 250,- pr pers + betalt medlemskontingent på 500,- til Stig Ole. Hvis du ikke har betalt ennå kan du kontakte Stig Ole på e-post stigole@flaubris.no så avtaler dere betalingsmåte.
Hvem kan delta: Alle spillere som har betalt medlemskontingent, dette gjelder også nye medlemmer som kun har vært med oss på noen treninger, hint hint.
Påmeldingsfrist: Mandag 1. desember kl 12 (bindende påmelding da kokk må vite hvor mye mat som skal kjøpes).
Kleskode: Så lenge du har dusjet etter siste treningsøkt stiller vi ingen krav til bekledning. Dersom du ikke har vært på trening på lengre tid (flere uker) anbefales det å ta en dusj ihvertfall samme uke som julebordet arrangeres.
Opplegg:
Det er hyret inn egen kokk for anledningen og han lager en juletallerken med fersk ribbe (altså den har ikke vært fryst), pinnekjøtt fra Aron mat. Hjemmelaget kålrabistappe og rødkål med pølse eller kake + smakfull julesaus. Altså noe for enhver smak. Kokken kommer og hjelper til og serverer samt tar med ekstra mat slik at alle kan forsyne seg flere ganger.
Drikke: Det e lagt opp til at hver enkelt evt. tar med seg egen drikke + styret vurderer å kjøpe inn noe drikke som kan brukes under middagen, men dette er ikke avklart ennå.
Gi tilbakemelding dersom dere har forslag som

label,