Vår samarbeidspartner Tromsø Storm i media

Tromsø Storms daglige leder, Nils-Jarle Sætre, sendte i dag ut en e-post til deres samarbeidspartnere. Vi mottok selfølgelig også denne e-posten siden Flau Bris er en samarbeidspartner med Storm. Du kan lese e-posten hans ved å lese hele artikkelen.

  1. I morgen bør alle basketinteresserte kjøpe Dagbladet. I sportsmagasinet er det viet fem sider til Tromsø Storm og Harstad Vikings. Dagbladet hadde en journalist og en fotograf på serieåpningen i Harstad og Tromsø og i morgen breier de seg i forkant av toppkampen mellom de to erkerivalene søndag. Bør være svært god lesning og det er ikke hver dag rikspressen bruker så mye plass på basketball. Så løp og kjøp.

  2. For alle dere som ikke kan ta turen og være blant de 1200 tilskuere i Harstad klokken 16.00 søndag kan likevel nyte kampen på TV2 Zebra. Benk dere foran TV og se Storm slå vikingene og ta tabelltoppen.

** Så vil jeg bare minne dere om å sette av søndag 3.desember klokken 17.00 da den gamle Storm-helten Lars Jæger Torkildsen og Asker kommer på besøk. Det er siste hjemmekamp før jul og nok et toppoppgjør!