Første seriehelg 20-22. oktober

Kretssekretær Ken Rune Berg kunne i dag melde følgende:

Hei alle basketvenner.

Det har vært en hektisk start på sesongen for kretsen, men nå endelig begynner ting å falle på plass. Vi savner bekreftelser på noen haller til seriehelger, men har fått lovnader på at ting skal gå seg til.

I forbindelse med første seriehelg vil jeg gjøre oppmerksom på en del ting:

  • Alle spillere må ha betalt lisens for sesongen. Det vil bli kontrollert av dommerne i Tromsø før lagenes kamper. De som ikke har betalt lisens vil ikke få spille kampene. Det er viktig å få dette på plass for alle dere nå.

  • Komplett oppsett for første seriehelg vil være dere i hende innen fredag 13.oktober. Det har etter fristen vært totalt 7 forandringer på lag og klasseinndeling, samt utvidelse av 2.divisjon, noe som har gjort det vanskelig å presentere ett komplett oppsett. Vi tar den første helga unna først, så kommer komplett for hele sesongen rett etter denne. Dette fordi jeg ønsker å se at alle har lagene på plass før jeg planlegger videre.

  • Vil ønske Tromsø Ravens velkommen som nytt lag i 2.divisjon. I tillegg ønsker jeg velkommen til Sortland, Leknes, Stamsund og Kiruna som nye lag i kretsen. Synes dette er ett positivt tegn for oss alle, og i beste basketånd ber jeg dere alle om å ta godt imot disse.

  • Dommere og sekretariat vil komme nærmere helga. Ber dere som ønsker å bidra ta kontakt med Kristin i Tromsø Storm Ungdom om å melde personell inn. Samtlige lag må også forvente å bidra i sekretariatsroller.

  • Overnatting: lagene må selv ordne overnatting i Tromsø. Det har vært fra kretsens side gjort henvendelser til Stakkevollan, Grønnåsen og Borgtun skole, ingen av disse kunne bistå.

Øvrig informasjon vil komme fortløpende.

Ken Rune Berg