Revansj mot Varden

Forrige kamp mot Varden endte med sifrene 55-64 i Vardens favør. Denne gangen stilte vi med et mannskap på kun 7 kampklare, om enn reduserte spillere. Varden stilte med full tropp på 12 spillehungrige menn.

Første periode

Første periode startet Briserne med flere turnowers (8-0) før de skjønte at kampen virkelig hadde begynt. Perioden ble jevnspilt og kun ett poeng skilte de to lagene.

Andre periode

I begynnelsen av andre periode spilte Flau Bris bra forsvar og hindret poeng helt til det hadde gått 3 minutter. Forsvarsspillet fungerte greit videre ut omgangen, men varden fikk tidvis flere lette poeng på mangellfull utblokking på returer.

Tredje periode

Tredje periode viste Briserne hvordan man skal bruke rutinen og tryggheten som bor i mange av spillerne. Denne perioden vant vi med 12 poeng!

Fjerde periode

Fjerde og siste periode startet vi med en ledelse på 14 poeng og strategien ble lagt til å bruke lange angrep. Varden gjorde en bra innsats, men heldigvis holdt Briserne roen og kunne ta en betryggende seier med siffrene 65-79. Med denne seieren har vi bedre score innbyrdes sammenlignet med forrige kamp. Forrige kamp tapte vi med 9 poeng mens denne kampen vant vi med 14, altså en differanse på 5 poeng i vår favør.
Muligheten for å ta gull denne sesongen også er fortsatt til stede.

Utviste spillere

Flau Bris

• Jim

Dommere

TSI

Kampskjema vil bli lagt ut i lag med resten av kampskjemaene.

Video

Nesten hele kampen ble filmet og vil sannsynligvis bli tilgjengelig i full eller redigert versjon til neste år.