Streetbasket Tour 05 i Tromsø fredag og lørdag!

I dag braker det løs på Jekta Storsenter. BLNOs nasjonale Streetbasket Tour 05, i samarbeid med Stimorol og Sony Ericsson. Både fredag og lørdag vil det bli 2 mot 2 turnering i tre ulike klasser, 10-12 år, gutter/jenter under 16 år og gutter/jenter over 16 år.

Det er kun vinnerene av klassene over 16 år som vinner en tur til landsfinalen i Oslo 10. september, og dermed har sjansen å vinne en tur for 2 personer til New York for å se New York Knicks i Madison Square Garden til høsten. Men det vil bli premiering i alle klasser begge dager og i tillegg vil det bli arrangert ulike konkurranser for både tilskuere og deltakere. I tillegg vil det være en konkurranse som går gjennom hele tourneen der det er om å gjøre å ha flest straffetreff på rad – vinneren her får også en gratis tur til New York. Så langt er det Calix i Bergen som ligger best ann med 38 treff på rad

I Tromsø er selvfølgelig Tromsø Storm medarrangør og kan love mye moro og action 17. og 18. juni på Jekta Storsenter. Det er et storslott arrangement som drar på landturné. Arenaen vil bestå av et inngjerdet område profilert med tosidige banner (ca 12 gjerder), scenene (2 stk 9x3m banner pluss 6 stk 3x1m banner), en profilert bil av merket ”Hummer2” samt to stk. promotelt (3 stk 180x290cm banner i hvert telt). En arrangementsdag varer i ca 5 timer hver dag og inneholder DJ, speaker, oppvisningsmatcher, straffeskuddkonkurranser, rekrutteringsaktiviteter. Spillere som konkurrerer i BLNO, 1.div herrer eller Elite kvinner, eller har gjort det de siste tre sesongene, kan ikke delta i konkurransene, men Storm-spillerne vil spille noen oppvisningskamper både fredag og lørdag.

Frontfigur for turnéen vil være Orji Okoroafor (bildet) ” en av Norges mest fremgangsrike, unge basketballspillere. Han er meget populær i målgruppen og er også kjent for sine musikalske kvaliteter fra Idol i 2004 og musikalen ”Fame”.

Det er med andre ord masse å se frem til på Jekta Storsenter fredag (kl. 15-20) og lørdag (kl. 12-17)! Ta turen til Jekta både fredag og lørdag og ta med en venn som du kan spille med. Det vil også være mulighet for å finne en partner der hvis du ikke har noen fra før. Tips og andre venner og bekjente – dette bør dere ikke gå glipp av. Vi lover godt vær, mye moro, masse giveaways og premier!