Gårsdagens utsatte kamp endte med seier til Varden. Flau Bris stilte med 8 mann

4. 10-23

Dommere:
Marius Lind
Stig Ole Olsen

Varden startet med bra skyting og ledet 18-23 etter første periode. Briserne var på luggeføre og klarte ikke knappen innpå ledelsen og til halvtid var resultatet 34-44. Ti usle poeng var alt som skilte de to lagene.
Briserne gikk ut på banen med frisk mot og spilte bra i forsvar noe som resulterte i at ledelsen ble redusert til fem poeng, 52-57 etter tredje periode.
Fjerde og siste periode var det fortsatt mulighet til å dra seieren i land. Det ble spilte bra forsvar i denne perioden også men Varden traff på de fleste skuddene de forsøkte seg på og kampen endte med stillingen 62-80.

Varden klarte å putte hele sju 3-poengere i løpet av kampen, mens Flau Bris kun satte en.
En bra kamp som viser at Varden har en del lovende spillere som en dag kan tre inn blant Tromsø Storms staute menn.