Flau Bris tyngre og bedre

Vi møter den harde og tunge kjerne av Flau Bris en torsdags ettermiddag på Biffhuset for å diskutere hvilken innflytelse de har hatt på Storm denne sesongen.

Briserne har alltid vært inneforstått med at det er en fordel med flere kilo på kroppen. Dette har visstnok Storm endelig blitt bevisste på. Det er uvisst om dette er noe de har funnet ut selv eller om de har vært og studert Brisernes takt og tone på basketbanen.

Bris har alltid hatt spillere med idealtyngde, det er bare det at høyden ikke passer til tyngden sier en av spillerne i det han bestiller atter en porsjon med biff og fløtesaus. Dette slår positivt ut i kampsituasjoner hvor det er kamp om returer og spesielt i feilsituasjoner hvor spillerne scorer selv om de blir feilet.

I tillegg kan det nevnes at Storm visstnok skal prøve å få den samme gode stemningen som Briserne alltid har vært kjent for både på og utenfor banen. Selv under motgangen ved forrige sesong var humøret på topp.

Det kan nesten se slik ut at Briserne kan lage seg et nytt motto i tillegg til de gamle Det er ikke høyda det står på, men bevegelsesmengde.

Red. mottoene har bl.a vært :

  • best uten ball

  • vi trur vi kan basket