FB tilbake for å forsvare æren!

Flau Bris er påmeldt bedriftsserien 2001-2002!

Stjernelaget Flau Bris vil ifølge offisielle kilder i klubben forsvare sin bedriftsligatittel i 2001-2002 sesongen. Klubben har tidligere vært tvilende om de skulle satse på bedriftsserien, eller ta i mot invitasjon fra bl.no eller en av de europeiske toppligaene.
Talsmann og mangeårig leder for klubben, Hans-Henry Jakobsen, sier til FB Newsweek at det var den utrolige støtten og oppfordringene fra den lokale fansen som gjorde at FB valgte å fortsette i bedriftsserien. Vi ekje så opptatt av pengskit var svaret han kunne gi på å frasi seg alle de potensielle sponsorpengene som er blitt tilbudt fra forskjellige investorer. Klubben er utvilsomt jordnær, noe de beviste ved å flytte hovedtreningene sine ut i disktriktet, nærmere bestemt Krokenhallen denne sesongen.
Det er heldigvis ingen nykker i denne stjernestallen av spillere, som også i år håper å imponere fansen og andre idrettsinteresserte i bedriftsligaen i Tromsø.

PS. Det ryktes at Storm har sendt ut følere for å trekke B-laget sitt fra bedriftsligaen da det ble klart at FB kom til å stille i år igjen. Argumentet var at de kun ville spille hvis bedriftsidrettstyret kunne garantere at FB ikke stillte lag i år. Dette er ennå ikke bekreftet av offisielle kilder i Storm.