Er FB ei døgnflue ?

Som et friskt pust i fra nord bidro Flau Bris med entusiastisk spill og ablegøyer i Tromsø historiens første bedriftsbasketserie.

Vil FB kunne gjenta bragden til neste år, eller kanskje enda viktigere. Vil FB stille lag til neste år ?

FB vant sin første sesong i bedriftsbasketserien med to fattige poeng over TSI Basket og Åsgård Maniacs sesongen 2000/2001. Dette har FB kun TSI Basket å takke for da sluttspillet var unødvendig spennende fra FB sin side, samt inspirert støtte fra ihuga FB fans.

Ved sesongslutt var det visstnok flere av FB sine spillere som ikke kunne svare FB om de ville satse på videre spill. Det ble derfor ikke ordnet med hall leie for høsten 2001, noe som igjen har ført til at villige sponsorer ikke vet om de bør sponse FB videre neste sesong.
Flere av spillerne har blitt kontaktet av Ulriken Eagles trener David Swan angående muligheten for videre spill i Basket Ligaen, og enkelte er også bedt komme tilbake til profftilværelsen i NBA.
Men som FBs freske ballgutt og koordinator Hans-Henry Skilpadda Jakobsen ville sagt FB er ikke like kapitalsterke som Ulriken, men vi har utfordinger til de som vil satse. Kem syns ikkje det e arti å grisebanke TSI her?.

FB Newsweek har ikke klart å kontakte noen av FBs spillere eller sponsorer som kan bekrefte dette ryktet. Dersom alle spillerne takker for seg i FB, er det stor sannsynlighet for at det store publikumsoppmøtet vil avta på FB sine kamper. Dette kan bety slutten på FB, ja kanskje hele bedriftsbasketserien slik vi kjenner den i dag.